Heb je je altijd al afgevraagd wat het vermogen van Kees Tol is? De Volendammer is niet langer enkel de vriend van Nick en Simon, maar heeft zijn eigen carrière weten op te bouwen. In dit artikel gaan we dieper in op wie Kees is, wat zijn geschatte vermogen is en hoe hij dit verdient heeft. 

0324-Kees-Tol

Wie is Kees Tol?

Kees Tol is geboren op de plek waar hij nu nog steeds woont. Op 10 februari 1982 werd Volendam verblijd met nog een inwoner. Hij is de zoon van moeder Willie en vader Thomas Tol, een oud pianist van de muzikale groep BZN. Kees is dus opgegroeid in een wereld vol muziek en showbizz.

Niet gek dus dat hij zijn vader in de voetstappen wilde volgen. In 2006 vervulde Kees zijn droom en werd producent bij het televisiebedrijf FTV. Hier produceerde hij realityprogramma’s gefocust op de BZN en Jan Smit. Maar Kees deed veel meer dan enkel produceren, in het programma Sterren.nl liet hij zien dat hij ook goed was in presenteren! Ook was hij te zien in programma’s als De Zomer Voorbij waar hij werd vergezeld door Jan Smit, Nick en Simon en de 3J’s. 

Kees Tol heeft ook zelf deel uitgemaakt van reality shows. Wie is de Mol? is hier een goed voorbeeld van. Hier heeft hij de kijkers wekenlang om de tuin geleid! Ook heeft Tol veel kijkers van Jachtseizoen geamuseerd met zijn deelname aan de YouTube-serie.

Het leven van Kees is niet altijd prettig verlopen. Zo liep Kees Tol brandwonden op in de veelbesproken cafébrand in Volendam in 2001. 

View this post on Instagram

A post shared by Kees Tol (@keestolofficial)

Wat is het geschatte vermogen van Kees Tol?

Vul ‘Kees Tol vermogen’ op Google in en je komt er al snel achter dat Kees deze zaken goed privé houdt. We weten dat bekende Nederlanders flink wat verdienen. Als we kijken naar andere BN’ers kunnen we een schatting geven van het vermogen van Kees. De Volendammer verdient jaarlijks waarschijnlijk meerdere honderdduizenden euro’s per maand. Kees Tol zit al jarenlang in het vak, waardoor we er vanuit kunnen gaan dat Kees al miljoenen op zijn bankrekening heeft staan.

Waar verdient Kees Tol zijn vermogen aan?

Kees Tol is al sinds 2006 werkzaam als producent. Hij zit dus al bijna twintig jaar in het vak! Naast produceren heeft Kees Tol ook gepresenteerd en geacteerd in diverse programma’s en films. Tol heeft daarnaast stemmen ingesproken voor verschillende animatiefilms en heeft deelgenomen aan realityprogramma’s zoals Het Perfecte Plaatje, Dance Dance Dance, Make Up Your Mind en Wie is de Mol?. Zijn constante aanwezigheid op onze televisieschermen zorgt ervoor dat Kees een comfortabel maandloon binnensleept. 


Daarnaast is Kees Tol sinds eind 2019 ambassadeur van de Stichting Lezen en Schrijven. Dit doet hij om meer aandacht te vestigen op laaggeletterdheid in Nederland. Als ambassadeur verdient Tol ook geld. Hoeveel dit precies is, is voor ons allen een grote vraag. 

1240

Hoeveel verdient Kees Tol per maand: salaris!

De kans dat Kees Tol maandelijks meer dan honderdduizenden euro’s verdient aan al zijn producenten- en televisiewerk is erg groot. Daarnaast is hij ook ambassadeur. In Nederland verdient een ambassadeur gemiddeld €3.500 per maand. Dit komt er dus nog eens bovenop! Wat het vermogen van Kees Tol precies is weten we niet, maar het is zeker dat hij een keertje extra op vakantie kan. 

Interessante weetjes over Kees Tol