Influencers worden vandaag de dag steeds populairder. Ook de naam Juultje Tieleman doet bij steeds meer mensen een belletje rinkelen. Bij jou ook? In dit artikel vertellen we het een en ander over de influencer en doen we een schatting naar Juultje Tielemans vermogen en salaris. Benieuwd? Lees snel verder! 

Juultje-Tieleman

Wie is JuultjeTieleman?

Ondanks dat Juultje haar eerste Instagram foto postte in 2014, werd ze pas echt bekend in 2016. Dit kwam doordat haar toenmalige vriend, youtuber Gio Latooy, haar vaak betrok in zijn vlogs. Na de beëindiging van deze relatie besloot Juultje zelf een eigen YouTube-kanaal te starten. Hier heeft ze zo’n 173.000 abonnees.

Op haar platforms deelt Juultje haar leven met al haar fans en volgers. Zo deelt ze meer over haar woning, werk en haar familie. Ook deelt Tieleman de negatieve delen van haar leven. Zo is de relatie tussen Juultje Tieleman en haar vriend Koen van Heest, van het YouTube-kanaal Bankzitters, beëindigd. Hier kreeg het meisje veel kritiek op. Veel mensen vragen zich af welke YouTuber haar volgende ‘slachtoffer’ wordt.

Ken je Juultje niet van haar YouTube-kanaal of Instagram account, dan kun je haar wellicht herkennen van de Videoland-documentaire Ik ben influencer. Hier vertelt ze samen met andere influencers over de roem, angst en onzekerheden die het vak met zich meebrengt.  

Leeftijd en woonplaats Juultje Tieleman 

Influencers lijken steeds jonger te worden, maar hoe oud is Juultje Tieleman? Ze is op 7 juli 1999 geboren, wat haar op dit moment 24 maakt. Ze is geboren in Dirksland en is hier opgegroeid met haar ouders en jongere zusje Fee.

De Zuid-Hollandse Juultje heeft niet al te lang geleden haar eerste appartement gekocht. Waar woont Juultje Tieleman? Rotterdam! Haar woning heeft gigantische ramen met een prachtig uitzicht over de stad, moderne stalen deuren en marmeren vloeren. 

View this post on Instagram

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Waar verdient Juultje Tieleman haar vermogen mee?

Influencing is vandaag de dag een ware carrière waar je goed geld mee kan verdienen. Dit weet Juultje als de beste. Ook zij verdient hier haar geld mee. Het grootste deel van haar vermogen komt van haar YouTube-kanaal en Insta-account. Hier werkt ze samen met sponsors, die haar een bedrag betalen als zij een foto of video plaatst, waarin ze bepaalde producten promoot.

Ook verdient Juultje Tieleman haar vermogen met haar modellenwerk voor grote en bekende merken  en haar deelname aan televisieprogramma’s. Zo heeft ze in 2022 meegedaan aan Expeditie Robinson. Hier heeft ze zestien dagen gestreden voor de titel.

Salaris en vermogen van Juultje Tieleman

Juultje is enorm geheimzinnig over hoeveel geld ze verdient. In 2016 zou Juultje zo’n €250.000 verdiend hebben met haar sponsordeals en views, maar ze is in de jaren daarna alleen nog maar populairder geworden, dus haar jaarsalaris ligt nu gegarandeerd een stuk hoger. We weten dat ze samenwerkt met sponsors zoals Loungeunderwear, AirUp en Hunkemöller. Deze merken betalen haar €5.000 tot €10.000 per post!

Dat Juultje goed geld verdient, kunnen we ook concluderen door de aankoop van haar appartement in Rotterdam. Deze heeft ze namelijk aangeschaft voor een prijs van zo’n €750.000!

Kortom, wat het precieze vermogen en salaris van Juultje is, kunnen we niet zeggen, maar dat ze aan het eind van de maand genoeg geld overheeft voor wat leuks, is een feit. 

juultje

Interessante weetjes over Juultje Tieleman