Link building is een belangrijk onderdeel van SEO  (zoekmachine optimalisatie).

U kunt veel tijd besparen door link building slim aan te pakken. De beste manier hiervoor is gebruik te maken van een linkbuilding tool. Verderop leest u wat Link-ned voor u kan betekenen en geven we een aantal belangrijke tips, om een goed resultaat te behalen.

Link building bij Link-ned.

Link-Ned probeert u te helpen bij het link builden, zo kunt u een kwaliteitsbacklink plaatsen. op onze site, we vragen wel om een retourlink of een kleine vergoeding voor de tijd die we kwijt zijn om de aanmelding te beoordelen.
Een betaalde aanmelding is dus niet automatisch een goedkeuring!

Linkbuilding Tips

Let er op dat u geen link aanmeldt op website’s die tegen betaling automatisch een link plaatsen. Dit wordt door Google als spam gezien en dat zal dan ook geen positief effect hebben op uw positie in de zoekmachine.
Pas ook op als u een SEO of linkbuilding tool gaat gebruiken, een verkeerde keuze kan een negatief effect geven op uw positie. Gebruik daarom alleen professionele tools, die u het werken makkelijker maken.

Gebruik geen automatische link of artikel aanmeld tools.

Zorg voor natuurlijke link building. Deze wordt verkregen door het gebruik van unieke teksten, varieer dus met ankerteksten en omschrijvingen. En meld uw site ook niet gelijktijdig aan bij heel veel sites. een paar aanmeldingen per week is beter dan 100 op 1 dag!