Link Assistant

Link Assistant is de enige alles in 1 software voor al uw linkbuilding taken.


Met Link assistant krijgt u een complete linkbuilding tool die veilig te gebruiken is, en die u veel tijd bespaard.
Kwalitatief goede backlinks zijn nog steeds een goede graadmeter voor Google om te bepalen of een website relevant is. Die kwalitatief goede backlinks zijn nu een stuk eenvoudiger te verkrijgen en te beheren.
LinkAssistant is ook in het Nederlands verkrijgbaar en is mede daardoor erg gebruiksvriendelijk. Het wordt door vele professionele SEO specialisten gebruikt maar is ook zeer eenvoudig door beginnende website eigenaren te gebruiken.

    gratis proberen    bestellen


1. Een korte lijst van de functies en mogelijkheden:

Vind waardevolle link partners en hun contactgegevens.
De meest waardevolle links komen uit thematisch relevante websites die al vertrouwd zijn door zoekmachines. LinkAssistant bekijkt websites van alle kanten, pak honderden relevante websites van hoge kwaliteit en vind hun contactgegevens , zo bespaart het u weken werk.
Genereer uw eigen link directory met categorieën en subcategorieën.
U zult een professioneel ogende directory maken met al uw links handig gemonteerd in tal van pagina’s en gerangschikt op website onderwerpen. De map zal makkelijk navigeerbaar zijn voor de bezoekers van uw site. Bovendien zal het zoekmachine vriendelijk  zijn, de directory-structuur is geweldig voor de SEO van uw site.
Het ontwerp van de link directory is aan te passen aan dat van uw eigen site.
Zorg ervoor dat het uiterlijk van uw links pagina’s overeenkomen met de rest van de lay-out van uw site, alsof ze werden gemaakt door uw eigen webmaster . Weet uw potentiële partners te imponeren met een professionele link directory die past bij uw site.
Upload uw directory direct op de website.
Werk sneller door uw directory snel te uploaden zonder over te schakelen naar een ander FTP-programma. Wanneer uw lijst met link partners dagelijks groeit, moet u elke keer uw nieuwe partner aan uw websites toevoegen en opnieuw uploaden in de link directory. Link Assistant zorgt voor enorme tijdsbesparing, want het doet het uploaden meteen voor u!
Alle partners snel contacteren in gepersonaliseerde e-mails.
Professionele SEO’s weten hoe ze eigenaars van hoge PR websites moeten benaderen, vraag hen om een link en heb enorme kans om het te krijgen. Met Link Assistant vindt u snel honderden relevante websites van hoge kwaliteit, stuur direct stapels persoonlijke link aanvragen en overtuig site-eigenaren om een link naar uw site te plaatsen.
Vaste wederkerige, 1-way, 3 – en 4 -. Way links.
Wederzijdse links verkregen door link uitwisseling helpen uw website omhoog te komen in de zoekresultaten. Met 1-weg, 3 – en 4-weg links zal het effect nog groter zijn. Link Assistant is het instrument waarmee deze lastige form van linkbuilding zelfs voor beginners een eenvoudige klus wordt.
Beheer uw inkomende mail.
Normale link building software heeft geen inbox voor inkomende mail van uw link partners.
Link Assistant is de enige tool met een ingebouwde functionele mail client, waarmee u volledige controle heeft over uw correspondentie.
Zorg ervoor dat al uw partners ook echt naar u linken.
Controleer of al uw links op de afgesproken plaatsen staan. Zorg er voor dat uw partners ook echt een link terug hebben geplaatst en er geen black-hat SEO-technieken zijn gebruikt.
Link Assistant is de enige software die robots.txt, JavaScripts, frames, omleidingen, nofollow tags en andere trucs zal detecteren. Dat is uw kans om ervoor te zorgen dat elke link die u heeft ook echt voor u werkt.
Bewaak uw link populariteit in de tijd.
Link Assistant gebruikers hebben het voordeel om hun dagelijkse voortgang in de gaten te houden. Terwijl anderen blind spelletjes spelen met hun link populariteit, heeft u de volledige controle over uw link groei en kunt u op elk moment zien hoe ver u bent gekomen.
    gratis proberen    bestellen

2. Gebruiksgemak is de eerste prioriteit.

U staat op het punt kennis te maken met meest functionele link building software die op dit moment te krijgen is. En ondanks de uitgebreide en krachtige  mogelijkheden is het nog steeds ongelooflijk eenvoudig in gebruik.
U zult eenvoudig uw link partners beheren, variabelen gebruiken om uw e-mail templates te bewerken en te verzenden. Gepersonaliseerde link ruil verzoeken versturen. en geoptimaliseerde link directories maken. En daarvoor heeft u alleen wat basis computer vaardigheden nodig.
En mocht u toch nog vragen hebben over Link Assistant, dan zit er een team van professionele programmeurs en SEO’s klaar om u te helpen. Het support team reageert snel en krijgt alle vragen beantwoord!

3. Het draait allemaal om de kwaliteit.

U zult ontdekken dat Link Assistant de kwaliteit van link uitwisselingen stimuleert. Zodat de link ruil ook daadwerkelijk ten goede komt aan de bezoekers van uw site en aan uw zoekmachine rankings.
Het is geen automatische link verkoop service die geen enkele waarde geeft aan uw bezoekers.
Link Assistant zal u helpen waardevolle link partners te vinden , maakt betrouwbare links (van eenvoudige link ruil tot 3 – en 4-way link uitwisselingen) en zorgt ervoor dat alle links de gewenste resultaten geven.

4. LinkAssistant is absoluut zoekmachine vriendelijk.

U zult ontdekken LinkAssistant is ontworpen om de meest zoekmachine-vriendelijke software te zijn.

•  In tegenstelling tot andere link building programma’s, laat Link Assistant geen sporen van haar activiteiten achter, of het nu in uw link directory, in uw e-mails, of elders is.
•  Het is uniek in het gebruik van Google, Yahoo! en Bing API’s om ervoor te zorgen dat u nooit misbruik maakt van deze zoekmachines.
•  Link Assistant omvat verbeterde menselijke emulatie functies die het schenden van het beleid van zoekmachines voorkomt.
•  We volgen alle zoekmachines elke 12 minuten en houden uw software in overeenstemming met de algoritmen van 331 zoekmachines.

5. LinkAssistant wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies.

Er staat een professioneel team van SEO experts en softwareontwikkelaars achter Link Assistant. Dit team volgt de veranderingen in de SEO wereld nauwgezet en werken er aan om zoveel mogelijk winst-genererende functies  aan te bieden. Ze luisteren graag naar hun gebruikers.

En voeren elke suggestie uit dat Link Assistant beter zal maken.

Kortom Link Assistant is de meest effectieve en eenvoudige link building tool om uw websites link populariteit te verhogen. Bereik de wenselijke nr. 1 positie in Google en ontvang grote bezoekersstromen.
    gratis proberen    bestellen

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig