V&W Avocaten Den Haag

  1. Home
  2. »
  3. zakelijk
  4. »
  5. dienstverlening
  6. » V&W Avocaten Den Haag
Categorie:   
Omschrijving:

V&W Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag. De advocaten hebben als werkgebied Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland, waaronder de steden Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Gouda en Zoetermeer. Het advocaten bureau is actief in het Strafrecht, Jeugdrecht en Sociaal Recht (Sociale Zekerheid).

De strafrecht advocaten hebben veel ervaring met vermogensdelicten zoals diefstal, fraude, oplichting en inbraak. Ook behartigen zij de belangen van clienten die vervolgd worden voor mishandelingzedendelicten, verboden wapenbezit, drugszaken en verkeersdelicten. Indien U in wordt gearresteerd door de politie of bent opgeroepen voor verhoor, dan is het verstandig een goede strafrechtadvocaat in te schakelen die uw zaken en belangen behartigd. Dit is nog belangrijker wanneer U een dagvaarding ontvangt van Justitie. Met onze strafrecht advocaten bent U zeker van uw zaak.

De jeugdrecht advocaten houden zich bezig met jeugd strafrecht, uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling. Zij hebben veel ervaring met in zaken waarin jeugdzorg betrokken is. In Jeugdzorg zaken is het van belang dat Uw gezin en situatie als uitgangspunt worden genomen en dat er niet te zware maatregelen worden opgelegd die schadelijk kunnen zijn voor Uw relatie met uw kind en uw kind zijn of haar toekomst perspectieven.

De sociaal recht en sociale zekerheid advocaten houden zich bezig met UWV geschillen en bijstandsuitkering zaken. Dit zijn vooral situaties waarin er een geschil ontstaat tussen de uitkering instantie (zoals het UWV of de gemeente) en de client, bijvoorbeeld wanneer er uitkering gestopt wordt of dreigt te worden teruggevorderd.

Deep Link 2:
Contact informatie (deze info gebruiken we voor uw registratie en wordt niet openbaar weergegeven).
adres:
Laan Copes van Cattenburch 60A, The Hague, Netherlands, 2585 GC, Den Haag Zuid Holland, Nederland
Telefoon: 070-330-66-33

zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig