Rondreizen door Malaga met een vakantiehuis in Andalusië

  1. Home
  2. »
  3. reizen
  4. »
  5. vakantiewoningen
  6. » Rondreizen door Malaga met een vakantiehuis in Andalusië
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

Historie

2007 was het jaar waarin Vakantiemalaga geregistreerd stond in het systeem van de Kamer van Koophandel van Amsterdam. Begonnen met 20 te verhuren vakantiehuisjes, tegenwoordig uitgebreid tot 100 vakantiehuizen door heel El Borge heen waarbij 23500 tevreden gasten hun vakantie hebben gehouden. Tot op de dag van vandaag behoort https://www.vakantiemalaga.nl/ bij één van de grootste bemiddelingsbedrijven in de streek La Axarguia.

El Borge

El Borge staat als een klein, levendig en vooral authentiek Andalusisch dorpje tussen de Zuid-Spaanse gebergten. Het dorpje ligt op 230 meter boven het zeeniveau, is 30 minuten verwijderd van het strand en telt 1000 inwoners. De inwoners staan bekend om hun gastvrijheid en behulpzaamheid. Door de bescherming van de omliggende bergen kent het dropje het ultieme vakantieklimaat.

Diensten van vakantiemalaga.nl

Vakantiemalaga is een bemiddelaar tussen huurders en Spaanse particuliere verhuurders. In heel het vakantietraject blijft het bedrijf betrokken met de huurders. Over zowel de administratie als de verzorging van de vakantie heeft het bedrijf inzicht. Dit uitzicht in voordelen voor de gast wanneer er naar een aanbeveling wordt gevraagd door de gast.

Prestaties

Het sterkste communicatiemiddel in de startersjaren van Vakantiemalaga is mond-tot-mondreclame geweest. Dit kenmerkte het bedrijf met betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service. In de toekomst werkt het bedrijf naar een 50% terugkomgarantie van de gasten op jaarbasis. In 2009 heeft Vakantiemalaga al een Onderscheiding ter bevordering van toerisme mogen ontvangen van de gemeente El Borge, op basis van de 5000 gasten die het bedrijf in één jaar heeft mogen ontvangen. Vakantiemalaga biedt u een mooie vakantie aan in een authentiek en vriendelijk gebied in Spanje.


zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig