Miaustore

  1. Home
  2. »
  3. dieren
  4. » Miaustore
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

Miaustore is een jong opkomend bedrijf gevestigd in Barcelona. Wij bieden innovatieve producten aan speciaal voor katten. Momenteel bieden wij een drinkfontein aan die katten motiveert om meer te drinken. Katten hebben het instinct van hun voorouders geërfd om liever van beekjes en riviertjes te drinken (stromend water) dan van meertjes en plassen (stilstaand water), omdat het water vers en schoner is. Vandaag de dag hebben katten nog steeds het instinct om van stromend water te drinken. Hierdoor zal een waterbak niet voldoen aan de behoeften.

Als katten te weinig drinken lopen ze een verhoogd risico op nierziektes zoals nierontsteking, blaasontsteking, opstopping van de urinewegen, nierstenen/kristallen of urineweg ontsteking. Het is belangrijk dat een kat per dag genoeg water nuttigt om deze ziektes te voorkomen en gezond te blijven.

Een drinkfontein voor katten werkt precies zoals beekjes en riviertjes voor hun voorouders vroeger waren: het verschaft schoon en stromend drinkwater. De drinkfontein zal de gezondheid bevorderen en ziektes voorkomen.

Social media Links
Twitter Link:
Pinterest link:
Contact informatie (deze info gebruiken we voor uw registratie en wordt niet openbaar weergegeven).
adres:
Barcelona, Spanje, 08003, Barcelona

zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig