LC Fashion

  1. Home
  2. »
  3. mode
  4. » LC Fashion
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

L&C Fashion, gevestigd aan Karel Doormaanstraat 328 in Rotterdam, gericht op luxe en kwalitatieve modeartikelen van unieke merken al vanaf 2011. Bovendien geeft de winkel de garantie dat haar producten worden geproduceerd in Italië. Winkel heeft exclusief overeenkomst met merken zoals Hanita, DiegoM, Francesco Sacco, Salvatore Piccione. Daarnaast werkt de winkel met hoogwaardige, Italianse kasjmier producten van onder andere Panicale e Chicca Lualdi.

 

L&C Fashion is en onderneming die hecht veel waarde aan het kiezen van de juiste, kwalitatief hoogwaardige stoffen van kasjmier, zijde, katoen en viscose. Hier moet L&C Fashion terrein winnen met Italianse merken, die kwaliteit boven kwantiteit verkiezen.

 

Tegenwoordig is de groei van de vraag naar kwaliteit en de bevestiging van een meer persoonlijke stijl merkbaar in modetrends wereldwijd. L&C Fashion volgt voortdurend nieuwe modetrends en ontwikkelingen in de Italiaanse industrie en merken, door deel te nemen aan de belangrijkste mode-evenementen in Italië en rechtstreeks te communiceren met ontwerpers en producenten. Hierdoor kan L&C Fashion de beste prijs / kwaliteitsproduct aanbieden aan de Nederlandse consument.

 

Met L&C Fashion krijgt u ook advies over nieuwe trends, de kleur die bij u past, het model dat het beste bij uw lichaam past, de stijl die overeenkomt met het evenement waar u van plan bent het te dragen.

L&C Fashion biedt verschillende services aan. U kunt bijvoorbeeld stylingadvies of een privé shopping bestellen. Voor Carrera-vrouwen bieden we analyse van hun kasten, dat bespaart hen veel tijd en ze zien er altijd perfect uit voor de bepaalde plaats en tijd.

 

We zorgen voor onze klanten, dus we bieden ook naaisterservices. Maar het is belangrijk om te weten dat onze collecties beperkt zijn, en meestal kunnen we niet meer maten bestellen van het item van uw keuze. Om exclusiviteit te bieden, bestellen we één model in één bepaalde kleur slechts eenmaal in verschillende maten (van XS tot XL - een maat per keer). Op deze manier garanderen we dat alleen u dit specifieke item in NL heeft.

 

L&C Fashion heeft zijn eigen stijl en volgt zijn eigen filosofie. Op deze manier gaan we verschillende uitdagingen aan. Niet alleen economisch, maar ook cultureel: om te winnen moet L&C Fashion meer innovatieve producten en materialen op de markt brengen. De sleutel is om de mensen de waarde van ambacht en de valorisatie van wat het feitelijk wordt geproduceerd in Italië te brengen.

 

Onze klant is een moderne vrouw, ze is vrouwelijk, ze heeft vertrouwen in zichzelf en in haar keuze. Ze mag hebben de voorkeur aan elke stijl, maar blijft altijd vrouwelijk. Ze houdt van zichzelf en de wereld waarin ze leeft en geeft om zichzelf en om haar omgeving.

Ze weet instinctief wat ze wil en we helpen haar maar een beetje.

Daria Polyuk

Contact informatie (deze info gebruiken we voor uw registratie en wordt niet openbaar weergegeven).
adres:
Karel Doormanstraat 328, 3012 GP Rotterdam, Netherlands, 3012, Rotterdam Zuid Holland, Nederland
Telefoon: +31 10 226 1347

zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig