Kiphuis.com Brahma krielen, hennen en kuikens

  1. Home
  2. »
  3. dieren
  4. » Kiphuis.com Brahma krielen, hennen en kuikens
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

Kiphuis.com Brahma krielen fokker

Kiphuis.com is de hobbywebsite voor raszuivere brahmakrielen, hennen, kuikens en broedeieren. Ik ben Bart Kiphuis en mijn motto is: 'voor elke kip, een goed huis!' Bij ons is een kip geen nummertje maar heeft elke kip een naam. Geen massa-fokker, maar kleinschalig aan huis met hart voor elke kip! Een website voor de kleine brahma-kippenliefhebbers en medehobbyisten.

Kiphuis is een diervriendelijke kleinschalige fokkerij aan huis en fokt hoofdzakelijk Brahma kippen voor het plezier en de hobby, zonder enig winstoogmerk. Ik ben hobbyfokker en lid van KLN, lid van de plaatselijke vereniging in Leeuwarden en lid van Brahmaclub Nederland. In 2004 ben ik begonnen met het fokken van Brahma krielen. Ik richt mij vooral op de kleine particulier, met hart voor elke kip!

Kiphuis: Brahma kriel Meerzomig Goudpatrijs Ik fok 1 kleurslag Brahma krielen: Meerzomig goudpatrijs. Dit doe ik op kleine schaal bij ons thuis voor mijn plezier: de hobby, de liefhebberij en behoud van dit prachtige kippenras. Lees hier alles over kiphuis.

Kiphuis: Forumcafé om elkaar te ontmoeten; vraag advies, hulp en stel elkaar vragen: deel samen je ervaringen op het nieuwe kippenforum! Het forum is net uit de startblokken dus help mee om dit nieuwe forum te vullen met kennis en ervaringen voor iedereen! Maak een account aan, post uw bericht, bespreek uw onderwerp of stel uw vraag! Samen worden we wijzer!

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in Kiphuis of andere vragen heeft, kunt u mij natuurlijk altijd persoonlijk contacten.

Bart Kiphuis.com


zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig