Elektrische Sigaret: Reviews – Artikelen – Damp Nieuws | E-sigaret.nu

  1. Home
  2. »
  3. artikelen
  4. » Elektrische Sigaret: Reviews – Artikelen – Damp Nieuws | E-sigaret.nu
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

E-sigaret.nu is eind 2018 opgestart door een klein team van enthousiaste ex-rokers met een passie voor elektronische sigaretten.

Het viel ons op dat er in Nederland weinig informatie te vinden is op het gebied van elektronisch roken. Veel van de online informatie omtrent de e-sigaret is niet transparant en vaak onoprecht.

Regelmatig krijgen wij het gevoel dat er een verborgen agenda in het spel is om een negatief sentiment rondom elektronisch roken te stimuleren. Dit maakt het voor beginnende “dampers” erg lastig om er een touw aan vast te knopen.

De meesten van ons komen in aanraking met elektronisch roken via een vriend of kennis – die ons begeleid met de transitie van traditioneel roken naar de e-sigaret. Wij beseffen dat niet iedereen over deze luxe beschikt. Daarom willen wij graag deze rol, als het Nederlandse portaal van elektronisch roken, tot ons nemen.

Door middel van de e-sigaret is het ons gelukt om los te breken van een hardnekkige tabaksverslaving. Onze missie is om andere rokers op een transparante wijze te informeren, en zodoende te helpen met de overstap naar een gezonder alternatief van de traditionele sigaret.


zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig