De omgekeerde vacaturesite voor zorgprofessionals

  1. Home
  2. »
  3. banen
  4. » De omgekeerde vacaturesite voor zorgprofessionals
Categorie:   
Omschrijving:

De leukste baan in de zorg is op zoek naar jou!

Ben je zorgprofessional? Maak dan snel een gratis en anoniem account aan op https://www.medischwerk.nl. Jouw profiel wordt getoond aan 100'en zorgorganisaties. Zij zien alleen jouw skills, kennis en kunde en doen je op basis van die gegevens een aanbod.

Zorgorganisaties solliciteren naar jou

Zodra een zorgorganisatie geïnteresseerd is in jou, sturen ze jou een sollicitatiebrief waarin ze precies aangeven wat ze jou kunnen bieden, hoeveel salaris ze je willen betalen en onder welke voorwaarden. Zo weet jij wat je kunt verdienen en hoef je zelf niet meer actief op zoek naar de leukste vacatures in de zorg. Deze komen namelijk gewoon naar jou toe.

Anoniem en discreet

Het kan natuurlijk dat je al een baan hebt maar dat je wilt weten of er leukere banen zijn. Of banen met betere arbeidsvoorwaarden. Op Medischwerk.nl plaats je een anoniem profiel. Jij bepaalt zelf wanneer een zorgorganisatie jouw gegevens kan zien en wanneer jij contact met hen opneemt. Handig toch?

Voor wie is Medischwerk.nl?

Ben je werkzaam in de zorg? Bijvoorbeeld als verpleegkundige, verzorgende, helpende, arts, tandarts? Of ben je paramedicus? Wacht dan niet langer en maak jouw profiel aan op https://www.medischwerk.nl . Dat kan ook wanneer je administratieve baan in de zorg zoekt. Aanmelden en deelnemen is geheel gratis.

Bent u als zorgorganisatie op zoek naar zorgprofessionals?

Maak dan een account aan en start met werven. De omgekeerde wervingsmethode van Medischwerk kan uw wervings- en selectiekosten aanzienlijk verlagen. U betaalt één vast bedrag per maand en kunt ongelimiteerd kandidaten benaderen.

 


zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig