Container huren? ContainerOnline

  1. Home
  2. »
  3. wonen
  4. »
  5. doe_het_zelf
  6. » Container huren? ContainerOnline
Categorie:   
Website Link:
Omschrijving:

Gaat u verbouwen, verhuizen of de tuin opknappen? Huur eenvoudig een ContainerOnline. Wij plaatsen Bouw en Sloop containers, puincontainers, containers voor groenafval, dakafval of voor grofvuil de volgende werkdag in heel Nederland. ContainerOnline hanteert enkel duidelijke all-in tarieven. U weet van te precies waar u aan toe bent.

Welke container heeft u nodig?

Bouw- en sloopcontainer

In een bouw en sloopcontainer mogen veel verschillende afvalsoorten. Zoals resten metaal, beton, resten hout, gipsplaten, puin, tegels, maar ook meubels en andere restanten.

Puincontainer

Schoon puin is één afvalsoort, dit zijn bijvoorbeeld tegels uit de tuin. Doordat het één afvalsoort is, hoeft het bij de afvalverwerker niet meer gescheiden worden. Hierdoor is deze bouwbak goedkoper.

Groenafval container

Een groencontainer is voor afvalcontainer voor snoeiafval, planten en bijvoorbeeld graszoden. Er mag aanhangend grond aanzitten, maar voor grond is er een aparte grondcontainer.

Dakafval container

Dakafval is een aparte afvalsoort, omdat dit complexe materialen zijn die verwerkt moeten worden. Belangrijk is dat zeker is dat er geen asbest of asbestlijkend materiaal is gebruikt. Dit mogen wij namelijk niet afvoeren.

Grofvuil

Tot slot is er nog een grofvuil container. Hier mag in principe alles in. Papier, karton, plastic, meubels, stoffen, hout. Alleen gevaarlijke stoffen mogen er niet in.

Alle containers zijn er in verschillende formaten. Afhankelijk van hoeveel afval u heeft huurt u een 3m3 container, 6m3 container of een 10m3 container. Twijfelt u? neemt u dan contact op met de klantenservice van ContainerOnline.


zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

  • Vind Kwaliteits-linkpartners
  • Alles in 1 Tool
  • Controleer uw backlinks
  • 100% Veilig