Clip in extensions SamsHairextensions.nl

 1. Home
 2. »
 3. mode
 4. » Clip in extensions SamsHairextensions.nl
Categorie:      
Website Link:
Omschrijving:

Clip in extensions kopen human hair

Je hebt het vast al gehoord. Clip in extensions zijn verreweg de populairste vorm van haar verlenging. Tegenwoordig heb je erg veel manieren om meer volume en lengte toe te voegen aan je haar. Denk hierbij aan Flipin hair, Synthetisch haar, handgemaakte en duurzame Lace wigs en nog veel meer. Maar de clipjes zijn nou juist hetgeen wat zo razend populair is. Je kan namelijk jezelf in een mum van tijd een fashion uiterlijk geven. Een kind kan letterlijk de was doen. Je klikt de clipjes vast aan je eigen haar.

Je kunt ook bij samshairextensions terecht voor tips ter verzorging van hairextensions. Denk hierbij aan het wassen en of drogen van je haar. Dit is een erg belangrijk onderdeel van de verzorging van je haar. Pak je dit goed op dan weet je zeker dat je lang genoeg kunt doen met je gekochte haar.

Dubbel geweven haar

Al het haar van Samshairextensions is dubbel geweven. Oftewel double drawn. Dit haar heeft een speciaal selectie proces ondergaan. Alle haren zijn gelijkwaardig verdeeld over een bundel waardoor het minder pluist en waardoor het haar overal even dik is. Double drawn haar is altijd duurder in aanschaf dan single drawn hair maar je kunt veel langer met de extensions doen. Met andere woorden goedkoop is duurkoop.

100% virgin remy hair

Dit betekend dat het haar onbewerkt is. Net als bij een maagd je zult de vergelijking inmiddels wel begrijpen. Dit betekend overigens niet dat de clipjes met haar ook echt van een maagd zijn. Remy haar is haar wat nog nooit behandeld is en waarvan alle haarschubben netjes dezelfde kant op wijzen.

Veel gestelde vragen clip in extensions:

 1. Wat gebeurd er wanneer ik per ongeluk het verkeerde product heb besteld? Geen probleem. Je hebt in ieder geval 14 dagen de tijd om je clipin extensions te bekijken. Mocht je liever iets anders willen dan kan je het meegeleverde retour formulier gebruiken.
 2. Hoeveel clipjes krijg ik meegeleverd? Dit verschilt per set. Op iedere product pagina staat informatie met betrekking tot het aantal clips,
 3. Hoeveel banen krijg ik meegeleverd? Dit verschilt ook per clip in hair set. Lees de betreffende product pagina goed door zodat je alle informatie hebt welke je nodig hebt.

Je kunt deze soort van haar verlenging in verschillende varianten krijgen. De volgende haar texturen kan je online bestellen in de webwinkel van Samshairextensions:

 • Body wave
 • Straight
 • Loos Wave
 • Kinky Curl

Afhankelijk van je wensen kan je nu zelf je clip extensions samenstellen. Je kan zelf de lengte en zelfs het gewicht kiezen. Natuurlijk heb je ook de keuze uit maar liefst 15 verschillende kleuren.

Wanneer je ervoor kiest om online te bestellen middels de webwinkel van Samshairextensions dan profiteer je in elk geval van:

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 100% virgin human hair
 • 24/7 klantenservice
 • De laagste prijs

De kwaliteit van onze clip in hair extensions

De kwaliteit van de haren die je koopt zijn doorslaggevend op het gebied van de houdbaarheid. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je clip in extensions goed verzorgt. Dit geld ook voor je eigen natuurlijke haar. Wanneer je nep haar koopt ook wel synthetisch haar genoemd dan heb je het risico dat je eigen haar beschadigd. Het nadeel van nephaar is dat je erg kort met het haar kunt doen waardoor je al snel weer naar de winkel moet om nieuwe haren te kopen. Uiteindelijk ben je dan negen van de tien keer nog duurder uit ook.

Klantenservice samshairextensions 24/7 bereikbaar

Wanneer je ervoor kiest om haar te kopen in de webwinkel van samshairextensions.nl dan profiteer je van 100% tevredenheidsgarantie. Je hebt altijd de tijd om je product 14 dagen te bekijken en om deze eventueel in te ruilen voor een ander product. Je kunt zelf je geld terug krijgen wanneer je niet tevreden bent. Onze vriendelijke klantenservice staat 24/7 voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Je kunt ons bereiken middels Instagram, Twitter, Facebook en zelfs Linkedin. Je kunt onze erkende en gecertificeerde clip in haar stylisten nu ook bereiken middels de live chat functie. Deze kan je vinden op de webwinkel. Je kunt de chat rechtsonder in beeld activeren.

Sinds kort kan je onze producten ook kopen en achteraf betalen middels Afterpay. Neem gauw een kijkje en profiteer.

Deep Link 1:
Deep Link 2:
Social media Links
Contact informatie (deze info gebruiken we voor uw registratie en wordt niet openbaar weergegeven).
adres:
Ceintuurbaan 131HS, Amsterdam, Nederland, 1072 GA, Amsterdam Noord Holland, Nederland
Telefoon: 0646877201

zoekresultaten

Zoek in een straal 0 kilometer

Linkbuilding tool

 • Vind Kwaliteits-linkpartners
 • Alles in 1 Tool
 • Controleer uw backlinks
 • 100% Veilig